Hoe ziet een eerste bijles eruit?

Ben je wat optijd? Dan kan je altijd even wachten op de bank totdat ik klaar ben met de vorige bijles.

Hierna kan je aan de bijles tafel plaatsnemen en je spulletjes neerleggen terwijl ik een kopje thee/koffie voor je zet. Ook kan je indien nodig wat bestandjes van bijvoorbeeld blackboard/ magister downloaden die je nodig hebt voor de bijles.

 

Tijd om de bijles te laten beginnen. Ik begin altijd snel. Ik heb al met veel studies/ vakken ervaring. Ook met het schrijven van scripties. Ik heb dus bijna geen informatie nodig voordat we aan de slag kunnen. Dat is fijn.

Heb je zelf al concrete vragen? Dan ga we hier gelijk mee aan de slag. Tijdens de uitleg hiervan houd ik ook rekening met wat je precies moet weten om je tentamen/ toets te behalen. Heb je geen concrete vragen? Dan ga ik je de benodigde stof uitleggen. Tussendoor zal ik veel vragen stellen zodat de stof goed blijft hangen.

Uitleg zal ik vooral met behulp van de computer geven. Ik maak digitaal aantekeningen voor je.  Het grote voordeel is dat ik aan het einde van de les alle aantekeningen op stuur. Makkelijk, hoef je zelf ook niet mee te schriiven.. Deze uitleg kan je dan thuis uitprinten, op je telefoon openen, of zelf nog verder bewerken.

Aan het einde van de les stuur ik je de aantekeningen met email op en is het dan tijd om te betalen. Ben je niet tevreden? dan hoeft dat uiteraard niet. Betalen kan met je mobiel of met cash. Maak je liever van te voren het bedrag over? Dan mag dat ook.